Eenvoudige gids om privacy-instellingen van een Microsoft-account te wijzigen

Microsoft-account bestaat uit verschillende suites die hard nodig zijn om professionele en persoonlijke taken op een efficiënte en effectieve manier uit te voeren. Het specifieke account werkt als een pas om toegang te krijgen tot andere apps die ermee verband houden. Het lijdt geen twijfel dat het specifieke account over zoveel diensten gaat en het is onmogelijk om over elk van hen te weten en daarom moet een persoon ook een professionele persoon benaderen. Laten we eerst het meest twijfelachtige bespreken met betrekking tot het account, dat gaat over vragen naar de gemakkelijkste manier om de privacy-instellingen ervan te wijzigen. Blijf deze blog lezen om altijd en overal informatie te krijgen over verschillende problemen met betrekking tot uw account of Contact microsoft Klantenservice nummer.

De te kiezen stappen voor het wijzigen van de privacy-instellingen van het bovengenoemde account zijn als volgt: –

  • Allereerst moet u naar de profielpagina van uw account gaan door het wachtwoord en de gebruikersnaam hiervoor in te voeren.
  • Ontdek de link en selecteer de link die aanwezig is naast de gedeelde met optie die knippert op uw accountprofiel.
  • Na het voltooien van deze stappen krijg je het privacy-instellingenscherm te zien waarop je de “just me”-optie kunt instellen.
  • Als u de optie “sommige messenger-vrienden” kiest, kunnen messenger-vrienden de inhoud zien.
  • Als u Messenger-vrienden en hun vrienden selecteert, kunnen de vrienden van uw vrienden de inhoud zien.

Dit zijn de aanwijzingen waar u zich aan moet houden op het moment dat u de privacy-instellingen van uw account wijzigt. Als u zich zorgen maakt over deze bezorgdheid of een ander probleem met dit account, bel dan zo snel mogelijk naar het Microsoft Bellen nummer. We zijn er allemaal om u te helpen om altijd als een professional van de problemen af ​​te komen. We werken ook altijd voor het welzijn van onze klanten in plaats van winst te maken met uw problemen. U kunt ons bereiken via live chats, e-mails en telefoontjes. Denk er niet over na, of het probleem nu groot of klein is. Dus geef gewoon een kern van uw probleem en ontvang de effectieve oplossingen van onze kant.

broncode:Eenvoudige gids om privacy-instellingen van een Microsoft-account te wijzigen

Leave a comment

Design a site like this with WordPress.com
Get started